Deel dit artikel
-

Consumentenbond pest Ben

De Consumentenbond past naar eigen zeggen op ludieke wijze enkele abri-reclames van Ben aan om zo consumenten te informeren over de problemen bij de provider.

De bond vindt dat Ben moet stoppen met reclames om nieuwe klanten te werven zolang er nog allerlei problemen spelen.

Ben adverteert op abri-posters met ‘Ik Ben niet van het allerduurste’, waar de Consumentenbond een sticker overheen plakt met ‘Ben een chaos’.

De Consumentenbond plaatst ook bij de mobiele abonnementenvergelijker op zijn website een waarschuwing bij de Ben-abonnementen. In de vergelijker van de Consumentenbond zien mensen bij de Ben-abonnementen de melding: ‘Let op! Er zijn veel klachten onder nieuwe en bestaande klanten van Ben.’

In april 2015 liet Ben al weten dat hun technische problemen waren opgelost, maar bij de Consumentenbond komen nog steeds tientallen klachten per week binnen over Ben.

Deel dit bericht

3 Reacties

Valli

Neem aan dat de consumentenbond de regel’s overtreed. Als zij zonder problemen de advertentie’s mogen overplakken is dit een vrijbrief voor elke partij die dat wilt doen. Je kan niet zeggen consumentenbond mag het wel en een andere partij niet.

Luca

Inderdaad Valli, dit zou zeker niet mogen. Wat een kansloze partij die consumentenbond, dit is zeker niet ludiek maar een domme stunt die nergens op slaat. Wie geeft hen sancties als ze te ver gaan? Ik ben erg benieuwd

wim

Schandalig… wanneer gaan de ogen van Nederlandse consumenten eens open: Consumentenbond is een commercieel bedrijf. Hun vergelijkingen staan vol affiliate links en ik twijfel door dit soort uitingen aan hun onafhankelijkheid.

Wel dit soort uitingen, maar ook Ben in de vergelijker en affiliate vergoedingen opstrijken; onbetrouwbaar.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond