Deel dit artikel
-

CoPilot voorlopig verboden voor stafleden Amerikaanse Huis van Afgevaardigden

Stafleden van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden mogen Microsofts AI hulpje Copilot niet gebruiken. De richtlijnen zijn afkomstig van Catherine Szpindor, Chief Administrative Officer van het Amerikaanse Huis, die verklaarde dat alle Copilot-functies zullen worden geblokkeerd en verwijderd van de Windows-apparaten die de medewerkers gebruiken.

Copilot wordt door het Office of Cybersecurity beschouwd als een risico vanwege het lekken van Hgegevens naar niet-door het Huis goedgekeurde clouddiensten.

Het verbod geldt voor de huidige commerciële versie van Copilot. Microsoft heeft echter al plannen aangekondigd om ergens in de zomer van 2024 een extra beveiligde versie voor overheden te lanceren.

Het kantoor van de Chief Administrative Officer van het Amerikaanse Huis zal deze versie van Copiloteerst nog moeten evalueren
.
Microsoft heeft onlangs een aantal nieuwe en aankomende functies aangekondigd voor Copilot voor zakelijke en educatieve klanten van Microsoft 365. Die functies worden ergens in april 2024 uitgerold.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond