Deel dit artikel
-

Cryptokantoor Bitvavo nieuwe partner KNVB

Het Europees werkende wisselkantoor voor cryptomunten Bitvavo is een nieuwe partner van voetbalbond KNVB. De samenwerking loopt tot en met 2024.

Door het tekenen van de overeenkomst is met Bitvavo, naast ING, Nike, KPN, Albert Heijn en Nederlandse Loterij, de zesde en laatste toppositie in de sponsorstrategie van de KNVB ingevuld.

De naam van het wisselkantoor zal komende jaren zichtbaar zijn bij 1,2 miljoen georganiseerde voetballers. Dat is bij de landelijk spelende clubs, maar ook op lokaal niveau wordt de handel in digitale munten gestimuleerd.

Partners van de KNVB doen campagnes, geven clinics en opleidingen en organiseren acties voor fans. Hoe Bitvavo de samenwerking concreet gaat invullen is nog niet bekendgemaakt.

De partijen tekenden het contract vanochtend.

Bitvavo is in 2018 opgericht, zit in Amsterdam, richt zich op de Europese markt en claimt dat het een miljoen actieve gebruikers heeft. In de afgelopen dertig dagen zou het voor tien miljard euro handelsvolume hebben verwerkt. Daarvan vangt het een commissie voor de bemiddeling.

Foto: risastla (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond