Deel dit artikel
-

Danja Lekkerkerk directeur Marketing & E-commerce van D-rt Groep

Danja Lekkerkerk is benoemd tot directeur Marketing & E-commerce van D-rt Groep, het moederbedrijf van D-reizen en VakantieXperts. Lekkerkerk werkt al sinds eind 2015 bij de reisorganisatie.

De D-rt Groep is met haar 450 reisbureaus van D-reizen en VakantieXperts de grootste onafhankelijke reisaanbieder van Nederland. De D-rt Groep wil zich met het oog op de toekomst transformeren naar een data-driven organisatie, die de klant centraal stelt en omnichannel bedient. “Dat betekent een optimale samenwerking tussen de disciplines Marketing, E-commerce, ICT en Development,” aldus D-rt Groep.Daarom is Michel Wijnen aangesteld als directeur ICT Services & ICT Development. Hij komt eveneens uit de eigen gelederen.

Lekkerkerk werkte tien jaar in diverse marketingfuncties bij Beiersdorf NVendrie jaar als Marketing Manager The Body Shop / L’Oréal. Bij D-rt Groep startte zij in 2015 als Marketing & Communicatie Manager. Sinds eind 2017 is ze tevens verantwoordelijk voor online marketing & content. Sinds april 2019 is daar e-commerce bijgekomen.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond