Deel dit artikel
-

De week in rfid: WK Voetbal-kaarten met rfid

Het WK Voetbal 2006 in Duitsland is het eerste WK en misschien wel het eerste grote internationale sporttoernooi dat gebruik gaat maken van RFID in –bijna- alle kaarten die gaan verkocht worden. 170.000 kaarten niet, wie weet hier meer over? De EPC Global conferentie heeft veel wisselwerking binnen de industrie tot stand doen komen, en dat gaat LogicaCMG ook proberen op 29 november in de Kuip.

Tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Duitsland volgend jaar zomer zullen vele nieuwe technieken worden gebruikt. Het gebruik van RFID is ook prominent aanwezig want alle 3,2 van de 3,37 miljoen te verkopen kaarten worden voorzien van RFID-tags om vervalsing en illegale wederverkoop te voorkomen. Dus ze geven 170.000 kaarten vrij voor de zwarthandel?

LogicaCMG gastheer van RFID Solutions Today

De conferentie richt zich op de zakelijke voordelen die zijn te behalen met het gebruik van RFID-technologie. Verder zijn er demonstraties van ’end-to-end’ integratie van RFID systemen met ’back-end’ IT infrastructuren. De conferentie vindt plaats op 29 november in de Kuip te Rotterdam. 

Nieuwe RFID ontwikkelingen tijdens conferentie

Tijdens de EPC Global (industrie organisatie voor Electronic Product Code) conferentie vorige week in Atlanta, hebben veel bedrijven nieuwe producten en technieken geïntroduceerd die RFID gebruiken. Zo maakte IBM bekend dat het gaat samenwerken met drie RFID bedrijven die hun software gaan poorten naar IBM’s Websphere RFID Premises Server.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond