Deel dit artikel
-

DigitasLBi gaat verder als Digitas

Digitaal marketing agency DigitasLBi gaat wereldwijd verder onder de naam Digitas. Sinds de fusie tussen Digitas en LBi in 2013 is het bureau al geïntegreerd tot een verenigd netwerk.

Het vereenvoudigen van de naam naar Digitas weerspiegelt de ambitie van de volledige eenwording van het bedrijf als The Connected Marketing Agency, zo zegt het bedrijf in een verklaring. Het nieuwe imago versterkt het merk en de positie binnen het internationale netwerk van de Publicis Groupe.

Aanleiding voor de rebranding is de nieuwe internationale merkstrategie, waarin authenticiteit, verbinding en verwondering sleutelwoorden zijn:

‘Digitas is in onze ogen het bureau met het bewezen vermogen om verschillende experts op het gebied van data, strategie, creativiteit, media en technologie bij elkaar te brengen,’ stelt Digitas. ‘We zien deze rebranding als een kans om ons netwerk nóg hechter en groter te maken voor onze klanten en partners. Zeker nu zij op zoek zijn naar nieuwe, aansprekende manieren om hun doelgroepen wereldwijd te bereiken.’

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond