Deel dit artikel
-

DQ&A meer richting consultancy voor e-mailmarketing

DQ&A is een samenwerking aangegaan met Epsilon. In eerste instantie voor de Nederlandse markt, als DQ&A veel kanten kan bereiken, wellicht ook voor andere landen. Een partnership op het gebied van video zou de volgende logische stap zijn.

DQ&A heeft al langere tijd een Europees partnership met DoubleClick van Google. “In termen van campaign management, zagen we bij onze klanten niet alleen de behoefte op het gebied van display, maar ook e-mail. Dus zijn we op dit gebied gaan zoeken naar lokale en internationale partners. Epsilon heeft voor ons de juiste technologie en ervaring op dit gebied”, aldus de Duitse Marco Dohmen, CCO van DQ&A tegen Emerce.

Met het partnership krijgt DQ&A de beschikking over de technologie van Epsilon. “Epsilon is de nummer 1 als het aankomt op e-mailmarketing”, aldus Dohmen. Daar komt nog eens bij dat DQ&A zich nu ook meer gaat richten op campaign management. Met de kennis die in huis is gehaald, dankzij het partnership, kan DQ&A op dit gebied meer een consultancy-rol in gaan nemen.

DQ&A breidt haar portfolio in Nederland uit met de webbased e-mailmarketingtechnologie van Epsilon, ‘DREAM’. Het is de bedoeling dat DQ&A consultancydiensten gaat aanbieden en leverancier wordt van zowel eigen klantoplossingen als van de ‘DREAM’-technologie.

Volgens Dohmen is er bij adverteerders de behoefte om zaken als display en e-mail te integreren. “Het zal beide, zowel e-mail als display, vooruithelpen, wanneer de resultaten worden gecombineerd op dit vlak.”

Dohmen geeft aan dat DQ&A altijd op zoek is naar andere partnerships. “Geen nieuwe partners die concurreren met onze bestaande, maar wel aanvullende partners op internationaal niveau.” Namen wil hij uiteraard niet noemen, al geeft hij uiteindelijk wel aan dat het wel eens zou kunnen zijn op het gebied van een video-oplossing. Met display en e-mail al in het portfolio, lijkt video een logische uitbreiding.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond