Deel dit artikel
-

Duizend sportaanbieders bij vergelijker Champ

Sportstartup Champ heeft deze maand de duizendste sportaanbieder toegevoegd aan haar platform. Daarmee groeit het totale boekbare sportaanbod naar 1500 sportactiviteiten. Sporters kunnen op de website niet alleen reguliere sportlessen, maar ook unieke sportervaringen – zoals apenkooien en boulderen – vinden, vergelijken en boeken. Zonder abonnement.

Sinds juni verzorgt Champ het nationale sportaanbod voor een landelijke spaaractie van een grote supermarktketen die loopt tot maart 2020. De gecontracteerde sportaanbieders zijn gepubliceerd op een campagneplatform van de supermarktketen én op het platform van Champ. Daarmee is het aanbod van de start-up binnen 6 maanden na start gegroeid naar 1000 sportaanbieders, met ruim 1.500 boekbare sportactiviteiten.

Champ is een initiatief van Michiel Huisman en Paul Wiertz, voormalig oprichters van restaurant-boekingsplatform Couverts. Huisman: “Nederland telt ongeveer 40.000 sportaanbieders en een nog veel groter aanbod van activiteiten. Dat aanbod is nu enorm gefragmenteerd en daardoor lastig te vinden, vergelijken en boeken voor de ruim 10 miljoen wekelijkse sporters die we in Nederland hebben.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond