Deel dit artikel
-

Dutch Interactive Awards open voor inschrijvingen

Op 31 mei worden voor de negende keer de prijzen uitgereikt voor Nederlands beste interactieve werk tijdens de Dutch Interactive Awards (#dia18). De deur staat nu open om te nomineren.

De belangrijkste online projecten van het afgelopen jaar worden niet alleen beoordeeld op design en creativiteit, maar ook op resultaat en kwaliteit.

Honderden cases werden er vorig jaar ingezonden. Kraftwerk/ACHTUNG!, Tres Internet, We Are Blossom, Mirabeau, Magneds, Q42, Triple, Spheremall, Greenberry, NoProtocol, Mobile Strategy, MediaBunker en Iprospect wonnen een gouden DIA voor hun uitmuntende werk. PON werd verkozen tot ‘Company of the Year 2017’ (foto’s awardshow).

Cases aanmelden voor nominatie kan hier.

De inzendingen zijn verdeeld over veertien categorieën. Nieuw zijn dit jaar de categorieën ‘Digitale transformatie’ en ‘Nieuwe interfaces’.

De Rubrieken:

1. Service
2. E-commerce
3. Communities
4. Campaign
5. Activation

6. Brand
7. Tools
8. Disrupter
9. B2B Commerce
10. Corporate

11. Content
12. Data
13. Digitale transformatie
14. Nieuwe interfaces
15. Company of the Year

Cases moeten uiterlijk vrijdagmiddag 2 maart aanstaande binnen zijn. De definitieve nominaties worden eind maart bekendgemaakt. De exclusieve awardshow vindt plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam op 31 mei.

Alle ingezonden cases worden ook gepubliceerd op Emerce’ eGuide.nl.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond