Deel dit artikel
-

e-Commerce Live! uitgelicht: Leapp

Rogier van Camp, eind mei een van de sprekers op e-Commerce Live!,  is de eigenaar en de oprichter van Leapp, gespecialiseerd in refurbished Apple hardware. In 2011 en begonnen als een online-only retailer. De eerste fysieke winkel in Amsterdam werd een jaar later geopend en daarna is het hard gegaan.

Anno 2016 telt Leapp 21 fysieke winkels in drie landen, een succesvolle webshop, 150 mensen in dienst en een omzet van meer dan 15 miljoen euro per jaar.

Van Camp is een ondernemer met zijn hart en nieren. Altijd innoverend en op zoek naar mogelijkheden ter verbetering. Rogier staat met zijn bedrijf in de Sprout Challenger50: de lijst met de vijftig meest uitdagende, innovatieve bedrijven van Nederland. Ook werd hij door MT Magazine uitgeroepen als een van de Gamechangers van 2014: een lijst met Nederlandse bedrijven die de regels van het spel veranderen.

Op woensdag 25 mei spreekt hij tijdens e-Commerce Live! in Amsterdam op het E-Commerce 10 Panel en de Leap & Cross Border Strategie. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond