Deel dit artikel
-

eDay: vc-panel over beleggingsstrategieën

Komende donderdag maakt Emerce de winnaar van de Top 10 European Startups bekend tijdens eDay. Vooruitlopend op de uitslag gaan we in discussie over de strategieën van investeerders. Waar gaat de markt heen?

Een panel met Arthur Kosten (CMO van Booking.com en investeerder), Joelle Frijters (voormalig CEO van Improve Digital) en Han De Groot (Investor VOC Capital Partners) gaat het specifiek hebben over de kansen voor Nederland.

Joelle Frijters richtte met Janneke Niessen advertentiebedrijf Improve Digital op. In 2013 werd de onderneming verkocht aan het Zwitserse PubliGroupe (nu Swisscom). Inmiddels is Frijters weg bij Improve Digital, maar is ze nog wel actief als mentor en jurylid van de Deloitte Fast50.

Han de Groot startte in 1999 het bedrijf Metrixlab, een onderneming gericht op online marktonderzoek. Na 17 jaar deed hij zijn aandelen van de hand. Met het geld dat hij daarvoor kreeg werd VOC Capital Partners opgetuigd. Het richt zich vooral op early-stage startups die minimaal 50.000 euro per maand omzet draaien.

De sessie is van 12.00 tot 12.30 uur.

Emerce eDay wordt donderdag 5 oktober gehouden in de Kromhouthal in Amsterdam. Kaarten hier.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond