Deel dit artikel
-

Eerste editie ‘eDay Next Gen’

Emerce lanceert vandaag in samenwerking met de gemeente Amsterdam en Creative Projects een evenement specifiek gericht op internationale techstudenten. Studenten nemen deel aan een ‘college tour’ stijl evenement met de top sprekers van Emerce eDay.

Tijdens de eWeek, Nederlands grootste festival voor de online industrie, organiseert Emerce in samenwerking met de gemeente Amsterdam en Creative Project, eDay Next Gen. Een dag waarop internationale en nationale technologie studenten zich laten inspireren door sprekers van eDay en innovatieve Nederlandse bedrijven ontmoeten zoals Bol.com, Mollie en ING.

eDay Next Gen is onderdeel van eWeek Next Gen. Een driedaags programma waarin internationale computer science studenten op tour gaan door Amsterdam en langs Nederlandse bedrijven. Dit initiatief is opgezet door de gemeente Amsterdam en sluit zo aan bij de doelstelling van de stad om meer tech talent aan te trekken.

Sprekers zijn onder andere Antonio Garcia-Martinez, ex Facebook (auteur Startup-Mania), Ian Bernstein, oprichter Sphero (robotics), Wouter Sleijffers, CEO Fnatic (e-sports) en Jane Zavalishina, Yandex (AI and machine learning).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond