Deel dit artikel
-

De eerste veertig sprekers van Tech Live!

De eerste veertig sprekers van Tech Live! op 30 mei in de Beurs van Berlage in Amsterdam zijn bekend. Bij dit nieuwe Emerce evenement kun je verschillende tracks volgen: mobiel, online beveiliging, internet of things en de toekomst van online betalingen. Ook is er een VR Event.

Future of Payments is hét event over innovatie in mobile betalingen. Wat kunnen we leren van de nieuwe banken en hun disruptieve technieken voor betalen? Wat zijn de risico’s van virtuele valuta’s en hoe ziet betalingsverkeer anno 2020 eruit?

Jan-Willem Roest, general manager van PayPal, is een van de sprekers. Andere bevestigde sprekers zijn Thomas Brinkman van MyOrder, Jos van de Kerkhof van ABN, Paul Alfing (Payments Advisory Group) en Gijs Boudewijn (Betaalvereniging).

In de track Online beveiliging – leer alles over hacking, ransomware en identiteitsdiefstal – spreekt onder meer Maria Genova, schrijfster van de bestseller ‘Komt een vrouw bij de h@cker’.

Marius van Rijswijk (Verdonck, Klooster & Associates) gaat in op de privacywetgeving. Die kent veel open normen. Daarom pleit hij voor een positieve integriteitscultuur.

Het VR event wordt opgeluisterd door Kris Smith van Media Monks en Martin de Ronde van Force Field. De Ronde is al twintig jaar werkzaam in de videogames industrie en oprichter van Guerrilla Games.

In de categorie Internet of things kun je presentaties verwachten van onder meer Michiel Muurmans (energiebedrijf Eneco), Freerk Kalsbeek (Cymbra) en Jonathan Carter (Glimworm Beacons).

Er zijn twee mobiele tracks: de ene gaat vooral over de infrastructuur, denk aan de cloud en beveiliging. De Mobile Conference gaat met name over toepassingen: denk aan mobiele video en chatbots. In dit kader spreken onder meer Jan Riemens van Zoomin TV en Jorik Dopmeijer van Albert Heijn. Daar werkt hij aan de nieuwe app van Albert Heijn Online (Appie).

Tech Live vindt plaats in dezelfde week als Digital Marketing Live en E-Commerce Live. Eerste 1000 kaarten gratis voor Emerce abonnees! Kaarten hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond