Deel dit artikel
-

Eigen tv-show voor Napster

Napster, het uitwisselingsprogramma voor muziek dat op een gegeven moment ten dode leek opgeschreven, krijgt een eigen tv-show op het Britse tv-station Channel 4. Volgens Leanne Sharman van Napster UK is een tv-show voor Napster, dat alweer enige tijd een legale dienst voor downloads is, een manier om het merk Napster verder op de kaart te zetten in het Verenigd Koninkrijk.

De zes afleveringen van Napster worden live uitgezonden op Channel 4 en de uitzendingen duren ieder zo'n 11 minuten, zo meldt Netimperative. In de programmas zullen zowel gevestigde als opkomende artiesten te zien zijn. Behalve twee live performances zullen er ook interviews en biografieën met en van artiesten te zien zijn. Ook zullen er prijsvragen aan de programma's op Channel 4 gekoppeld worden.

Napster gaat de programma's niet alleen maken. Daarvoor heeft het productiemaatschappij Blaze TV ingeschakeld. Dat maakt in het Verenigd Koninkrijk ook de zaterdagochtendshow CD: UK. De tv-show van Napster zal voor het eerst op zaterdag 16 april op Channel 4 te zien zijn. Daarin zal de populaire Amerikaanse band Garbage een optreden verzorgen.

Napster heeft voor Channel 4 gekozen vanwege het progressieve karakter van de zender. De muziek die in het programma op Channel 4 te horen zal zijn, zal in een later stadium ook via Napster gedownload kunnen worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond