Deel dit artikel
-

Energiebedrijf BAS accepteert Bitcoin

Klanten van energiebedrijf BAS Nederland kunnen vanaf nu betalen met Bitcoins. BAS Nederland is het eerste energiebedrijf dat de cryptomunt accepteert. Volgens oprichter Arash Aazami sluit de Bitcoin aan bij de filosofie van BAS Nederland om de afhankelijkheid van oude en beperkende systemen te verminderen.

BAS Nederland (Beneficial to All Stakeholders) helpt energiegebruikers naar volledige onafhankelijkheid van andermans energie. Het bedrijf doet dit met het product ‘Weg naar Nul’. Met een maandelijks vast tarief helpt BAS klanten eigenaar te worden van hun energievoorziening. Stap voor stap worden zij onafhankelijk van fossiele energiebronnen.

Net als BAS heeft Bitcoin tot doel om onafhankelijkheid te vergroten en mensen de mogelijkheid te geven zelf waarde te creëren. Dit spreekt een wereldwijd publiek aan dat los wil komen van afbrokkelende ‘oude wereld-systemen’, zegt oprichter Arash Aazami. “Bij BAS geven we klanten mogelijkheden om hun energieonafhankelijkheid te vergroten en deel te nemen aan een energietransitie die zichzelf financiert. Daar sluit onze beslissing om Bitcoins te accepteren naadloos bij aan.”

Deel dit bericht

1 Reactie

Aaron

Ik heb net ook dit interview met Arash Aazami zitten luisteren: http://youtu.be/zG-MkPBVVYU

Erg interessant.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond