Deel dit artikel
-

Extra diensten voor zzp-ers en ondernemers bij Ziggo

Ziggo introduceert drie vernieuwde internetpakketten voor ondernemers. De pakketten bevatten, naast snel en stabiel internet, ook extra diensten speciaal gericht op ondernemers. De vier extra diensten zijn Wifi Back-up Zakelijk, SmartWifi, het voor klanten gratis trainingsplatform Unlimited Learning en de Business Crew voor klantondersteuning.

Werkt de internetverbinding op kantoor of thuis een keertje niet mee, bijvoorbeeld tijdens een onderhoud of stroomstoring, dan biedt Wifi Back-up de oplossing. Klanten blijven altijd online via Wifi Back-up, een simkaart met datategoed, via het mobiele netwerk van Vodafone.

Klanten met Complete Xtra en Giga Xtra ontvangen standaard smart Wifiboosters. SmartWifi zorgt ervoor dat klanten altijd en overal op de zaak of in huis goede wifi hebben.

Unlimited Learning is een gratis trainingsplatform waarmee zakelijke klanten van Ziggo toegang krijgen tot 250 gecertificeerde online trainingen en cursussen: van Excel tot e-commerce en van management tot mindfulness.

De Zakelijk Internet pakketten zijn beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond