Deel dit artikel
-

Facebook lanceert app voor het beheren van zakelijke accounts

Facebook heeft een nieuwe app ontworpen waarmee bedrijven hun pagina’s en profielen voor Facebook, Instagram en Messenger tegelijk kunnen beheren.

Met de app, Facebook Business Suite, kunnen bedrijven berichten en advertenties voor alle platformen inplannen.

Om de nieuwe app te gebruiken, moeten bedrijven wel eerst hun zakelijke Facebook- en Instagram-accounts koppelen.

Daarna is de Business Suite toegankelijk op het bureaublad van business.facebook.com. Op mobiel zien gebruikers van de bestaande App Pages Manager een optie voor deelname aan de Business Suite. De app zal ook beschikbaar komen als een standalone download voor zowel iOS als Android.

Foto Pixabay

Deel dit bericht

12 Reacties

Xandra

Je wordt gedwongen om die koppeling te maken via business suite. MAAR IK WIL DAT HELEMAAL NIET. Ik kan daardoor geen berichten meer plannen op FB. Hoe los ik dit op zonder business suite te installeren?

Silminili

Ik kan geen foto’s meer ontvangen in de app

Nathalie

In antwoord op Xandra:
Ik wil het dus ook niet want ik vind het te omslachtig en nog niet goed werken. Maar ik kwam tot de ontdekking dat je via publicatietools en dan concept, nog wel op de oude manier kan plannen. Je moet het bericht eerst als concept opslaan. Dan weer openen en dan kun je plannen kiezen.

Sonja Koolen - Teck-Sneck-winkeltje

Weet iemand of de oude app “paginabeheer” nog ergens te vinden is? Dit is écht wáárdeloos!!

Philip - Ervio - Ervio - Laptop As A Service

Bedankt voor het antwoord Nathalie. Wij waren ook op zoek naar een optie om te kunnen blijven plannen. Het heeft zowel voor- als nadelen tot dusver.

Yasar - Kapper

Hi, weet er iemand hoe je terug afspraak kunt inboeken klanten kunne een bericht sturen maar geen afspraak inboeken via agende

Tony van Reeuwijk

Meest waardeloze app ooit!!!
Je kunt niet eens vrienden uitnodigen!
En nog veeeeel meer ongemakkelijkheden….
En zwaarrrrrr onoverzichtelijk.
Onbegrijpelijk dat dit soort shit wordt goedgekeurd als app!

Lees de reacties even op de app store…

Marly

Wie weet hoe ik dit kan veranderen? Ik blijf in mijn inbox van Business suite de melding ontvangen. “Wachten tot opnieuw verbinding is gemaakt” Ik ben online en heb verbinding, maar het lijkt wel of ik geen berichten meer kan ontvangen en of degene die ik verstuur niet aankomen.
Hoe kan ik dit oplossen?

Ludo Brummer

Slechte app oude was beter

Astrid hurkmans - Sankofa

Lukt niet om op mijn nieuwe telefoon business app te openen. Krijg foutmelding ‘application does not have permission for this action’. Kan nu niets..

Carla

Ik heb business suite gekoppeld aan Facebook en wil mijn bedrijfsnaam veranderen maar dat lukt niet. Iemand een idee hoe dat moet?

Mike - FEF

Hallo, als ik deze optie krijg bij een pagina van mijn band, waar ik om de één of andere redenen als beheerder ook nog het probleem heb dat ik ondanks de juiste beheerdersrol, geen facebookvrienden kan uitnodigen om de pagina te liken, heb ik dan bij het aanmaken van deze pagina een verkeerde keuze gemaakt? Gezien deze band geen bedrijf is. Of krijgt iedereen die een pagina aangemaakt heeft deze business optie? Hoor het graag!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond