Deel dit artikel
-

Finalisten Dell for Entrepreneurs start-upcompetitie bekend

Connecterra, Fairphone, Impraise, Index, Onegini, Parcify, Scyfer, TryLikes en Zenodys zijn enkele van de tien finalisten van de Dell for Entrepreneurs start-upcompetitie 2016.

De winnaars ontvangen als hoofdprijs een Dellmentorship voor een jaar. Daarnaast krijgen ze toegang tot het netwerk van Dell en zijn partners, zoals Accenture, Intel, KPMG, Nalta Consultancy en The Next Web.

Meer dan 160 startups deden mee aan de Dell for Entrepreneurs-competitie. Dertig daarvan bereikten de halve finale op 18 mei. De oprichters mochten hun bedrijf in 1 minuut pitchen en werden vervolgens ondervraagd.

De finale vindt plaats op 30 Juni in Noordwijk.

De finalisten 

Bird Control Group ontwikkelt innovatieve producten om vogels op afstand te houden en een veiligere werkomgeving te creëren via een effectieve wijze van schadepreventie.

Connecterra ontwikkelt sensorproducten die toegepast kunnen worden in de landbouw. Het eerste product past ‘machine learning’ toe om het gedrag van melkkoeien te analyseren om de gezondheid te verbeteren en de productiviteit te vergroten.

Fairphone is een sociale onderneming die eerlijke elektronicaproducten wil bouwen.

Impraise elimineert de jaarlijkse functioneringsgesprekken en –processen met een mobiele app voor continue, belangrijke feedback tussen collega’s.

Index zet publieke data en content van overal op het internet om naar gestructureerde data over particuliere technologiebedrijven, branches en locaties over de hele wereld.

Onegini biedt organisaties oplossingen om hun e-business strategie veilig en efficiënt te implementeren.

Parcify verhoogt naar eigen zeggen het comfort van online shoppers. Via een app verbindt het bedrijf zowel de afzender, de koerier als de ontvanger met elkaar.

Scyfer ontplooit het potentieel van kunstmatige intelligentie op uiteenlopende gebieden; van de exacte locatie van defecten in staalplaten tot geautomatiseerde medische diagnoses.

TryLikes helpt organisaties om de feedback van hun klanten te monitoren via fysieke apparaten die via eenvoudige vragen een like of een dislike kunnen opleveren.

Zenodys helpt organisaties de voordelen van het IoT te omarmen via een virtueel platform waar implementatie, connectiviteit, ontwikkeling en data beschikbaar zijn zonder de benodigde technische kennis aan de klantzijde.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond