Deel dit artikel
-

ING Bank werkt samen met 45 fintech startups

ING Bank werkt momenteel samen met ongeveer 45 fintechbedrijven die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen voor de bankwereld, zoals financieel beheer, betalingen, kredietverlening en mobiele oplossingen. Dat zegt CEO Ralph Hamers vanochtend in de toelichting op de kwartaalcijfers.

Bij het ING Fintech Village in België zitten momenteel zeven start-ups in de testfase; bij de Innovation Studio in Nederland zijn dat er vier.

De digitale bankwereld is dynamischer dan ooit, aldus Hamers. ‘De manier waarop onze klanten bankieren verandert en wij moeten daar flexibel en alert op inspelen.’

In het eerste kwartaal heeft ING verder geïnvesteerd in klantvriendelijke technologieën. In Frankrijk introduceerde ING we als eerste bank een digitale financieel adviseur, Coach Epargne. Klanten kunnen hiermee beter onderbouwde beslissingen nemen op het gebied van sparen en beleggen.

Voor de Wholesale Banking-klanten heeft ING nieuwe diensten toegevoegd aan het Inside Business-platform voor digitaal bankieren. Dit platform is nu eveneens beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, zodat ook in deze landen onze klanten hun financiën altijd en overal kunnen beheren.

ING meldde vanochtend een lagere winst door gestegen kosten.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond