Deel dit artikel
-

Financieel directeur Tradedoubler stapt op

Nog geen twee jaar na zijn aantreden is het al einde oefening voor de financiële topman van Tradedoubler. Erik Skånsberg verlaat de directie aan het Zweedse hoofdkantoor.

Per augustus zal het afffiliatemarketingbedrijf een nieuwe financieel directeur kunnen aanstellen. Gisteren maakte het bedrijf dat met een kort bericht aan de markt bekend.

Skånsberg kan op zoek naar zijn zesde baan als CFO in een kleine vijf jaar tijd, alsdus zijn LinkedInprofiel. De Zweed begon in mei 2010 bij het internetbedrijf.

Algemeen directeur Urban Gillström: “Hij heeft orde en stabiliteit in onze financiële huishouding gebracht. De financiële verslaglegging staat er nu stukken beter voor en we hebben een sterker managementteam dan voorheen.”

Tradedoubler bevindt zich in een fase van financiële en organisationele heroriëntatie. De inkomsten vielen afgelopen twee jaar tegen en er werd besloten om de niet rendabele searchactiviteiten af te stoten. De eerste omzet- en winstwaarschuwing klonk eind 2009. Skånsberg werd zes maanden later aangesteld en lijkt nu klaar met zijn klus.

Foto: Charlotta Wasteson (cc)

Deel dit bericht

1 Reacties

Klaas Samplonius

Titanic effect?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond