Deel dit artikel
-

(eFinancials) FinTech zorgt voor verandering in de financiële sector

Chris Skinner, onafhankelijk schrijver over financiële markten op The Finanser, komt dinsdag naar Emerce eFinancials in Amsterdam om de digitale toekomst van de financiële sector te schetsen.

Hij zal het specifiek gaan hebben over de digitale bank. Banken moeten nu overstappen op digitale dienstverlening. Skinner beschrijft de meest recente innovaties en laat zien hoe het internet, gadgets en mobiel de financiële sector verandert.

Emerce eFinancials is het jaarlijkse podium voor digitale innovaties in bank- en verzekeringswezen. Dit jaar is er een extra FinTech track over technische innovaties.

Zo zal Nektarios Liolios, managing director van Startutbootcamp FinTech, het gaan hebben wat banken en verzekeringen kunnen leren van FinTech. Wordt er op dit moment echt gewerkt aan nieuwe service standaarden voor de toekomst? En hoe past dit binnen het groeiende ecosysteem? Don Ginsel (ex ABN Amro en Deutsche Bank) zoomt op Nederland als nieuwe bron voor financiële innovatie.

Vernieuwers zijn er ook: Nicolas Mertens van Sig2Pay praat over zijn biometrie-oplossing, Igor Kluin gaat het hebben over zijn nieuwe dienst Monyq en Nick Bortot over de virtuele funBUX.

De grootbanken ontbreken evenmin: Rabo, ING en SNS Retail gaan het hebben over vernieuwingen binnen de eigen organisatie.

Emerce eFinancials vindt plaats op dinsdag 16 december in Pakhuis de Zwijger. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond