Deel dit artikel
-

Fonq begint grote tv-campagne

Online warenhuis Fonq begint vandaag een tv-campagne om zijn naamsbekendheid te vergroten. De commercials zijn op vrijwel alle grote Nederlandse zenders te zien, behalve op de publieke.

“Mooi, maar waar vind ik het? Fonq”. Zo klinken alle lange en korte commercials die in de komende weken op tv zijn te zien in verscheidene tongvallen en dialecten. De webwinkel uit Utrecht zet zijn volgende stap met reclame om zijn naam te vestigen in Nederlands huiskamers.

“Televisie is, ook voor een online speler, het beste medium om een merk uit te bouwen. Dit zal zowel voor ons als de producten en merken die wij vertegenwoordigen zijn vruchten afwerpen”, aldus Patrick Kerssemakers, CEO van Fonq.

“In de tv-campagne speelt de gedachte achter emotional commerce een centrale rol. De focus van het merk ligt op beleving. Inspirerende productselecties lopen daarom als een rode draad door de gehele campagne. Fonq staat voor kleurrijke en bijzondere producten die het leven net een beetje leuker maken. Daarmee onderscheiden wij ons en aan Leukwerkt hebben wij de opdracht gegeven juist dat te vertalen naar een passende campagne”.

De commercials zijn te zien op de zenders van RTL en SBS en de kanalen die Branddeli vertegenwoordigt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond