Deel dit artikel
-

FOX en KPN worden het niet eens over contract zenders

KPN gaat de zenders van FOX, waaronder 24Kitchen, National Geographic Channel, Nat Geo Wild en Baby TV, niet langer doorgeven via Interactieve TV. De zenders verdwijnen per 1 juni ook bij dochter Telfort.

FOX Benelux liet tot dusverre steeds weten dat het optimistisch is over de verlenging van het contract, maar het telecombedrijf heeft klanten inmiddels op de hoogte gesteld van het verdwijnen van de vijf zenders.

KPN voert per 1 juni tevens een prijsverhoging door.

Deel dit bericht

5 Reacties

Kees

KPN voert een forse tariefsverhoging door en schrapt National Geographic en National Geographic Wild uit het pakket. Zenders waar ik heel vaak naar kijk. Doe dan RTL en SBS maar weg, denk ik dan. Het wordt dus hoog tijd dat de kijkers zelf kunnen kiezen welke zenders er worden doorgegeven. Liever tien zenders waar je ook echt naar kijkt, dan honderd waarvan je de meeste toch nooit inschakelt. Is vast ook nog eens een stuk goedkoper.

Josje

Waaaat fox eraf en toch meer betalen. Nou ik zoek wel een andere

L. Peters - Prive

Als dat doorgaat ben ik gelijk weg bij de KPN

Karel

Dit was de bekende druppel, National Geographic eraf en al die pulp zenders blijven erop staan. Ik ga deze maand nog weg bij de KPN en tevens ook bij KPN mobiel ( 5 abbo’s, overschrijven naar een andere aanbieder )

Ik zit te wachten op een provider die mijn eigen tv zender samenstelling laat kiezen, bv 20 zenders na keuze.

Desalniettemin stap ik van het weekend nog over naar een andere provider die wel National Geographic in het pakket heeft, dus keuze genoeg.

Eerst al de HD recorders weghalen( aantal jaar geleden) en vervolgens extra betalen voor een opname pakket en daarna de jaarlijks ‘knaken en vijfjes verhoging.

Ze kunnen van mij de boom in, ik neem nooit meer iets af van KPN of dochter ondernemingen dan wel providers die gebruik maken van hun netwerk.

Peter Klop

Nog geen half jaar KPN maar nu al ga ik over naar een andere provider. Geen stijl dat er zenders worden weggehaald maar abonneegeld wel verhogen. Kort maar krachtig geweest. Hoop dat iedereen wegloopt bij KPN.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond