Deel dit artikel
-

Francine van Dierendonck directeur e-commerce Etam

Francine van Dierendonck verlaat Philips en wordt directeur e-commerce bij de Etam Groep, eigenaar van modewinkels Miss Etam en Promiss. De benoeming past binnen de eerder aangekondigde uitbreiding van de directie van de Etam Groep.

Francine van Dierendonck zal op 1 september in dienst treden van de Etam Groep en is afkomstig van Philips Consumer Lifestyle waar zij verantwoordelijk was voor de P&L en turnaround van het onlineverkoop kanaal en de digitale strategie van de Consumenten Producten. Vóór Philips was zij onder meer werkzaam voor eBay, Marktplaats.nl en de Boston Consulting Group.

Als e-commerce Director wordt Van Dierendonck verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van de succesvolle e-commerceactiviteiten van de Etam Groep. Zij zal in haar nieuwe functie rapporteren aan CEO John van der Ent.

De meer dan 180 filialen – bekend onder de namen Miss Etam en Promiss – zijn de te vinden op locaties door het hele land. Daarnaast wordt de collectie van Miss Etam en Promiss verkocht via de eigen webshops, via Wehkamp, Neckermann en bij V&D.

Deel dit bericht

5 Reacties

Egbert Van Keulen

Wat goed. Gefeliciteerd francine!!!

Oscar Diele

Gefeliciteerd Francine, leuke uitdaging!

Robbert ten Kate

Gefeliciteerd en succes!

Andre Schimmel

Hi Francine,
Van harte met je nieuwe uitdaging.
Succes, André

Natasja Voogt

Binnen 2 jaar zal Etam failliet zijn.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond