Deel dit artikel
-

Galaxy Note 10 in twee formaten

Samsung heeft vandaag in New York zijn laatste Galaxy Note (versie 10) aangekondigd. Voor het eerst is de Note beschikbaar in twee formaten. Het 6,3-inch Cinematic Infinity Display van de Galaxy Note10 is bedoeld voor gebruikers die een kleiner toestel willen, maar wel de voordelen  zoals de krachtige prestaties en de S Pen willen ervaren. Het 6,8 inch-scherm van de Galaxy Note10+ is het grootste Note-scherm ooit, maar  volgens de fabrikant nog steeds gemakkelijk vast te houden en te gebruiken.

Het edge-to-edge design van het scherm is bijna randloos, terwijl de uitsparing voor de camera aan de voorzijde klein en gecentreerd is.

Gebruikers kunnen met de Note10 uiteraard notities noteren, hun handschrift direct omzetten in digitale tekst in Samsung Notes, notities aanpassen door handgeschreven notities te verkleinen of vergroten en exporteren naar verschillende formaten, zoals Microsoft Word.

De Galaxy Note10 breidt verder de mogelijkheden van Samsung DeX uit, waardoor gebruikers gemakkelijker kunnen schakelen tussen hun telefoon en een pc of Mac. Met een USB-verbinding kunnen gebruikers bestanden tussen apparaten slepen.

De Live Focus Video-functie voegt scherptediepte-aanpassingen toe zodat je de achtergrond kunt vervagen om het voorwerp of de persoon scherp te stellen. De Zoom-in Mic versterkt de gewenste audiobron en dempt al het achtergrondgeluid. En de nieuwe en verbeterde Super Steady stabiliseert de camera onder alle omstandigheden.

De Galaxy Note10 belooft verder geavanceerde AR- en 3D-mogelijkheden in de camera. Met 3D Scanner, volgens Samsung een baanbrekende primeur voor de Note, kan de DepthVision-camera van de Galaxy Note10+ een scan van elk object maken en er meteen een beweegbare, bewerkbare 3D-rendering van maken.

Nieuw is ook Wireless PowerShare. Gebruikers kunnen hun Galaxy Watch, Galaxy Buds of een ander Qi-apparaat draadloos opladen.

De Galaxy Note10 en Galaxy Note10+ zijn vanaf 23 augustus beschikbaar. De Galaxy Note10 met 8GB RAM/256GB heeft een verkoopadviesprijs vanaf 949 euro, de Galaxy Note10+ is verkrijgbaar in de versie met 12GB RAM/256GB vanaf 1099 euro en 12GB RAM/512GB vanaf 1199 euro. Wie de Galaxy Note10 of Galaxy Note10+ vanaf 7 augustus vooruitbestelt, ontvangt 100 euro extra inruilwaarde bovenop de dagwaarde van de smartphone die ingeruild wordt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond