Deel dit artikel
-

Samsung vernieuwt Galaxy Tab

Samsung kondigt de Galaxy Tab S6 aan. Die wordt geleverd met een herontworpen S Pen en voor het eerst met on screen vingerafdrukscanner.

De kenmerkende S Pen van Samsung begon als een schrijf- en tekeninstrument, maar is uitgegroeid tot de ‘ultieme partner voor creativiteit en productiviteit’. Inclusief afstandsbediening en draadloze oplaadmogelijkheden.

De Galaxy Tab S6 bevat onder meer nieuwe verbeteringen aan de camera, waaronder de eerste dual camera met Ultra Wide camera op een Samsung-tablet. Met de Ultra Wide camera kunnen gebruikers landschappen vastleggen alsof ze dit met het menselijke oog aanschouwen, dankzij een gezichtsveld van 123 graden. Ondertussen maak je met behulp van de Neural Processing Unit professionele foto’s met verbeterde effecten.

Met de Galaxy Tab S6 brengt Samsung ook voor het eerst de on-screen vingerafdrukscanner naar zijn tablet. Ook activeer je de Galaxy Tab S6 gemakkelijk door tweemaal op het scherm te tikken.

Met de Galaxy Tab S6 geniet je volgens Samsung ook meer van je favoriete content. Zo blader je eenvoudig door Netflix-content op de Finder van het apparaat of bekijk je YouTube-video’s zonder advertenties, offline en onderweg met vier gratis maanden YouTube Premium.

De Galaxy Tab S6 is verkrijgbaar in de kleuren Mountain Gray en Cloud Blue in drie versies met elk een eigen adviesprijs: de variant met 128GB/6GB Ram is te verkrijgen kost 699 euro, de 256GB/8GB en de LTE-versie (128GB) beide vanaf 779 euro.

De tablet is voor te bestellen tot 23 augustus en Samsung biedt 100 euro extra inruilwaarde bovenop de dagwaarde van de oude smartphone of tablet. Deze aanbieding loopt tot 29 september.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond