Deel dit artikel
-

Genomineerden Digital Transformers Award 2015 bekend

Vijftien nominaties zijn gegeven voor de titel Digital Transformer van het jaar, waarmee de karrentrekker van digitale transformatie binnen organisaties worden beprijsd.

Digitale transformatie staat, kort, voor het veranderproces dat een organisatie gereed maakt om te gaan met online als kernproces in alle activiteiten. Zo hebben veel familiebedrijven met schoenwinkels de digitale transformatie niet doorlopen, Omoda van de familie Verton juist weer wel.

Mirabeau is een van de partijen die het initiatief heeft genomen om Digital Transformers in Nederland in het zonnetje te zetten. De anderen zijn SparkOptimus, Lubbers De Jong, InSites Consulting en NEWPEOPLE.

Op 15 oktober strijden vijftien genomineerden om ‘Digital Transformer 2015’. Zij werken bij onder andere de Efteling, Transavia, Philips, Persgroep, Wehkamp en Ziggo.

De finalisten krijgen op 15 oktober de kans om elkaar te overtuigen van hun digital business kwaliteiten. De uitreiking is volledig ‘peer-based’. Dit houdt in dat de keuze voor de beste digital transformer wordt gemaakt door de community.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond