Deel dit artikel
-

Gregory van der Wiel stapt uit BALR

Gregory van der Wiel heeft zijn aandelenbelang in online voetbalmerk BALR. en voetbalportal 433 verkocht aan de overige aandeelhouders. In 2013 stapte hij in bij het merk van vriend en voormalig voetbalinternational Demy de Zeeuw.

Het kapitaal dat vrijkomt, wordt deels ondergebracht bij zijn investeringsfonds Block Party en deels aangewend voor financiering van nieuwe ondernemingen in Noord-Amerika.

Van der Wiel profileert zich steeds meer als investeerder. Vorig jaar stond hij samen met zakenpartner Funs Jacobs en in samenwerking met Dave Dirks aan de basis van Block Party, een investeringsfonds met inmiddels bekende start-ups als Hardt Hyperloop, Voicey en Unless.

In Toronto is hij bezig met het oprichten van een nieuw bedrijf dat zich bezighoudt met het bouwen van personals brands voor atleten.

BALR. is in 2013 opgericht door Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus. Van der Wiel en Elia zijn in de beginfase als investeerder ingestapt. De omzet van BALR. ligt inmiddels ruim boven de 10 miljoen euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond