Deel dit artikel
-

GTST brengt nieuw verhaal ‘Valentijns Vlucht’ exclusief voor Instagram

GTST heeft als eerste Nederlandse dramaserie een verhaal ontwikkeld speciaal voor Instagram Stories. Valentijns Vlucht wordt vanaf maandag 29 april vier weken lang elke werkdag op drie momenten per dag gepost.

‘Veel van onze jonge fans zitten op Instagram en met GTST Stories bieden we hen de mogelijkheid om de hele dag GTST te beleven’, aldus Rohan Gottschalk, Producent Daily Drama bij EndemolShine Nederland.

De GTST Stories zijn in verschillende opzichten anders dan de verhalen die men op tv vertelt. Ze zijn snel en op een andere manier gedraaid, waardoor de kijker het verhaal ook anders beleeft.

Valentijns Vlucht gaat over Valentijn Sanders, die enkele jaren geleden met zijn moeder naar Curaçao is geëmigreerd. Hij zit flink in de problemen en vlucht naar Nederland en duikt met behulp van Lana (Faye Bezemer) onder. Wanneer hij de populaire influencer Hanwe Chang ontmoet, is hij niet langer meer anoniem en moet hij opnieuw vluchten. Hij roept de hulp in van zijn neef Lucas (Ferry Doedens), die denkt dat ze aan een onschuldige roadtrip door Nederland beginnen. Download hier de trailer.

Foto RTL

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond