Deel dit artikel
-

Heineken, Etsy, Scoupy en IKEA op Digital Marketing Live

IKEA riep in het najaar van 2014 Nederlanders op om hun ideale slaap- en badkamer te creëren op Pinterest. Het meest inspirerende bord werd tot leven gebracht in de showroom van IKEA Amsterdam. Mark Ogertschnig licht deze IKEA campagne toe en gaat in op de aanleiding, aanpak, het resultaat en de inzichten op Digital Marketing Live, begin juni in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Hij is een van de vele sprekers op het congres. Ook dit jaar zijn er weer meer dan dertig sessies, discussies, pitches, interviews, workshops, demo’s en round tables. Op Digital Marketing Live! leer je alles over social advertising, content marketing en niet te vergeten campagnes en cases van mooie merken.

Paul Tholen, brand manager van het Heineken-merk, was bijvoorbeeld mede-verantwoordelijk voor de WK campagne: Vier de Oranjekoorts! Valentijn Bras van Scoupy vertelt hoe je er snel en simpel achter komt wie je kopers zijn, dat relevantie écht persoonlijk is en welke impact dat kan hebben op jouw business.

Humphrey Fredriksz is voor verzekeraar Aegon gespecialiseerd in mobiele marketing. Zijn presentatie stelt zich de vraag: Hoe kan uw app of mobiele site bijdragen aan uw marketingdoelstellingen zoals extra omzet, klanttevredenheid of service?

En altijd goed voor een forse dosis passie en humor: Vlaming Steven Van Belleghem bestudeert al jaren de impact van digitale media, nieuwe technologie en online evoluties.

Buitenlandse sprekers zijn er ook. Namens marktplaats Etsy komt creatief directeur Randy J. Kunt naar Amsterdam.

Emerce organiseert tijdens DML! ook nog drie software flights op de zogenoemde Mar-tech area, met e-mailmarketing, analytics en social monitoring. Deelnemers van de flight krijgen in vogelvlucht een overzicht van alle software en bedrijven op het gebied van respectievelijk e-mailmarketing/campaigning, analytics en social monitoring, aanwezig op de mar-tech area.

Digital Marketing Live wordt woensdag 3 juni gehouden in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond