Deel dit artikel
-

HelloFresh met ‘intelligente koelkasten’ voor bedrijven

HelloFresh begeeft zich met een nieuw product op de zakelijke markt. Het gaat om een koelkast met frisdranken, verse sapjes, salades en broodjes voor bedrijven. Zodra de gezonde snackautomaat leeg raakt, bestelt hij via internet automatisch weer nieuw eten en drinken.

Met HelloFreshGO richt het bedrijf zich op kantoren met 75 man of meer. Medewerkers kunnen iets uit de automaat trekken met een RFID-pasje of vingerafdruk. De prijs per item op het menu varieert tussen de één en vijf euro. De werkgever betaalt 150 euro per maand.

Momenteel worden er proeven met HelloFreshGO gedaan bij een aantal bedrijven in Berlijn. Daar wordt gekeken of de techniek en de logistiek rondom de bevoorrading naar behoren werkt. Zodra dat het geval is, beginnen de kleine ‘bedrijfskantines’ ook te verschijnen in Hamburg, Frankfurt, Düsseldorf, Keulen en München. Naar verwachting is dat begin 2018.

HelloFresh gaat volgende week donderdag 2 november naar de beurs en denkt rond de driehonderd miljoen euro vers kapitaal op te halen. Dat wordt voornamelijk gebruikt de aanwezigheid op de Amerikaanse markt versneld uit te breiden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond