Deel dit artikel
-

HEMA lanceert nieuw loyaliteitsprogramma

HEMA lanceert in Nederland een loyaliteitsprogramma voor haar klanten onder de naam ‘meer HEMA’. Zowel met een digitale klantenpas in de vernieuwde HEMA app als met een fysieke klantenpas kunnen klanten sparen voor extra korting op HEMA-producten.

HEMA wil naar eigen zeggen niet alleen trouwe klanten belonen met extra korting, maar ook klanten op basis van hun aankopen beter informeren over relevante producten en aanbiedingen.

Klanten die meedoen met ‘meer HEMA’ krijgen voor iedere euro die ze besteden bij HEMA een punt (zowel in de winkel als online). Die punten kunnen worden ingewisseld voor digitale vouchers die korting geven op verschillende producten. Iedere maand wordt het aanbod van vouchers vernieuwd. In de toekomst worden meer diensten aan het klantenprogramma toegevoegd.

Wie wil deelnemen aan het ‘meer HEMA’ klantenprogramma kan de vernieuwde HEMA-app downloaden of de bestaande HEMA app op de smartphone updaten. De app is in alle winkels vanaf de telefoon te scannen.

Volgend jaar is het ‘meer HEMA’ programma ook voor klanten in het buitenland beschikbaar. De ambitie van HEMA is door te groeien naar een internationaal loyaliteitsprogramma in al hun gevestigde landen.

Deel dit bericht

6 Reacties

Magda

hoe kom je aan een pasje van hema/?

Erwin Boogert

Via de HEMA-app. Daar is hij onderdeel van.

Daniel

@Magda

Je kan je pasje ook in elke winkel halen.

Max

Zo’n actie kunnen ze goed gebruiken: Ik ben helemaal klaar met de HEMA. De HEMA laat het bewust lijken dat je, wanneer je drukwerk bestelt, dit bij de HEMA zelf doet. Hier zitten echter niet één maar zelfs twee partijen tussen. Daarnaast is de kwaliteit ook nog eens ruk.

De HEMA is gewoon een grote verzameling van allemaal rotzooi. En dan lekker prijsmanipulatie erop gooien door alle prijzen (naar boven) af te ronden naar hele getallen. Nee dankje. De HEMA kan mij gestolen worden.

Pc Foudraine voois

Registratie voordeel kaart

Pc Foudraine Voois

Wel drie keer geprobeerd mijn voordeel kaart te registreren maar iedere keer aangetoonde storing !! En mijn goede mail ook drie keer opnieuw ingevuld .

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond