Deel dit artikel
-

Here it comes: iPad 3

Hij lijkt er nu dan toch echt aan te komen: de iPad3. De circumstancial evidence is te groot. De grote vraag is: wordt het meer dan een betere camera?

Dell maakte op de Consumer Electronics Show in Las Vegas bekend dat het toch maar weer een tablet gaat ontwikkelen voor de consumentenmarkt. Iets met Android of Windows 8, dat is nog niet duidelijk. Maar het nieuws werd eigenlijk al meteen weer overschaduwd door de vraag die de mensheid al maanden lijkt bezig te houden: wanneer komt de iPad 3?

Apple was formeel niet in Las Vegas aanwezig, hoewel de vice president voor iPhone-marketing Greg Joswiak op de beursvloer is gesignaleerd. Met nog eens 250 andere Apple-werknemers die zich oriënteerden op producten van concurrenten.

Maar het mooiste verhaal kwam toch wel van Jeremy Horwitz, redacteur voor de website iLounge, die beweert dat hij op de beursvloer zomaar de nieuwe iPad al in handen heeft gehad. Nu kan iedereen dat beweren, maar Horwitz wist al eens eerder de hand te leggen op een mockup van de iPad 2 die toen ook daadwerkelijk (twee maanden later) uitkwam.

Een ding is zeker: uit Japanse rapporten is op te maken dat de productie van de iPad reeds is begonnen. Fabrikanten Foxconn Technology en Pegatron Technology draaien op volle toeren. Er wordt ook aan alle kanten gesuggereerd dat de iPad in maart verkrijgbaar zal zijn.

Als Horwitz inderdaad een mockup in handen heeft gehad, zijn er vooralsnog weinig verschillen. Hij is iets dikker (1 mm) dan het vorige model en de camera is iets groter. Aan de mockup valt niet te zien of de tablet een hoge resolutiescherm (retina) heeft, maar daar wordt wel van uitgegaan. Na alle hooplah zou de nieuwe iPad daarom wel eens enigszins kunnen tegenvallen. Maar gelukkig hebben we de iPad4 nog.

Deel dit bericht

10 Reacties

F.

Misschien wordt het wel de iPad 2S =)

andre van den berg

Ik heb een iPhone4 (slechte telefoon, fijne gadget – ik ga een 4S kopen) en een iPad2 maar blijf de voorkeur aan mijn laptop geven (toetsenbord/schuin scherm). Eigenlijk gebruik ik ”on the road” de iPhone het intensiefst…..

Jaap Willem

Even een klein puntje, waar staat het dat er 250 apple personen rondliepen op de CES? Ik heb gekeken in het gelinkte artikel maar ik kan niks terugvinden.
Over de iPad 3?? Volgens Digitimes had deze al over de toonbanken moeten gaan… http://www.macobserver.com/tmo/article/digitimes_iphone_5_ipad_3_likely_to_ship_in_october/

Redactie Emerce

@ Jaap Willem: Nieuwe link toegevoegd

ad

@andre van den berg
Met een 4S wordt voor jou het telefoon gebruik niet beter.

pipo en nog iemand

Dit stinkt weer keihard naar door Apple in scene gezette propaganda.
Als je een prototype van de iPad3 in handen krijgt, hoe weet je dan in Godsnaam dat dit exemplaar ongeveer 1 mm dikker is dan de iPad2?
Binnen 2 weken moet er iemand een prototype in een bar in San Fransisco laten liggen om netjes op schema te blijven.

Benjamin

Ik blijf nog even gewichtheffen met de iPad 1, oef!

Theo

Geslaagde whisper marketing actie.

Jeroen Bos

Zoals bekend heb ik twee kampen in huis, zowel een Apple kamp als een Android kamp. Ik merk aan Apple addicts dat ze eigenlijk een heel saai leven hebben als gadget freaks, want ze wachten elke keer op het moment dat het Apple behaagd iets nieuws te lanceren. Ik geef toe, een mooie 46 inch LED TV met ingebouwde iPad zie ik ook wel zitten.
Maar ikzelf smaak elke dag nieuws uit het Android kamp; vernuftige updates in het OS ( wat nog steeds voorloopt op IOS) slimme integraties met TV en natuurlijk de vloed van mooie Quad Core producten van vele verschillende fabrikanten die niet geëvenaard worden in snelheid…………U raad het al, ik hou van snel, dus blijf heerlijk Android gebruiken.

PS @Andre van den Berg: kijk eens naar de nieuwe Q2 beschikbare Asus Transformer Prime ( MK2 ) Al je wensen komen uit ….. en meer zelfs . Vooruit, twee specs dan: Super HD scherm met 1920×1200 resolutie en 18 uur werktijd!
Nu Apple weer 😉

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond