Deel dit artikel
-

High Tech Campus Eindhoven opent deuren voor creatieve industrie

High Tech Plaza, een plek op de High Tech Campus in Eindhoven waar gevorderde startups aan de doorontwikkeling van hun producten kunnen werken, gaat creative residencies aanbieden. Het is de bedoeling daarmee de banden tussen design en tech te verstevigen.

Het is een veel gehoorde klacht over het Eindhovense ecosysteem: de toppers aan de tech- en de designkant blijven te veel in hun eigen werelden hangen.

Dat gaat nu veranderen. Tijdens het High Tech meets Design event hebben de initiatiefnemers aangekondigd dat er ‘creative residencies’ gecreëerd worden, waarbij de ontwerpers direct kunnen gaan samenwerken met de tech start-ups binnen High Tech Plaza. Hierbij gesteund door de initiatiefnemers en de High Tech community.

De eerste die gebruik zal gaan maken van de faciliteiten is Van der Poll Office. Anouk en Marijn van der Poll hebben een methode ontwikkeld voor verbetering van creatieve processen en innovatie binnen het bedrijfsleven.

High Tech Plaza is een ecosysteem voor start- en scale-ups met als ambitie groei en waardecreatie die in korte tijd leidt tot succesvolle bedrijven. HighTech Plaza is een initiatief van StartupBootCamp HighTechXL, High Tech Campus Eindhoven, EYNovation, Blue Innovation Center en Holland Innovative.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond