Deel dit artikel
-

IFA: Een zware jongen van Samsung

Samsung introduceert met de Galaxy Tab Active4 Pro een tablet die sterk en draagbaar genoeg is voor buiten de kantoormuren.

De tablet heeft een dun, lichtgewicht frame dat slechts 10,2mm dik is en 674g weegt. De tablet is uitermate draagbaar en daarmee perfect voor gebruik buiten kantoor, op de winkelvloer of in de buitenlucht.

​De Galaxy Tab Active4 Pro is bestand tegen vallen tot 1 meter en met de bijgeleverde beschermhoes tegen vallen tot 1,2 meter. De Galaxy Tab Active4 Pro en de geïntegreerde S Pen hebben bovendien een IP68-classificatie voor stof- en waterbestendigheid. Ook extreme hoogten, temperaturen, trillingen en vochtigheid zou de tablet moeten kunnen weerstaan. ​

​In een drukke werkomgeving kunnen apparaatnotificaties extra luid worden weergegeven, zelfs op een drukke ziekenhuisafdeling of een lawaaiige bouwplaats.

​De Galaxy Tab Active4 Pro beschikt ook over verbeterde Near Field Communication (NFC) en het mobiele Knox Platform voor POS (Point of Sale voor gebruik op de winkelvloer. De tablet is verder uitgerust met een vervangbare batterij en ondersteunt snelladen.

​Vanaf oktober komt de 6+128GB met 5G Enterprise Edition van de Galaxy Tab Active4 Pro beschikbaar in Nederland. De adviesverkoopprijs bedraagt 829 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond