Deel dit artikel
-

Inschrijving gestart voor de SpinAwards

Maandag is de inschrijving gestart voor de SpinAwards 2016. De vakprijs beloont de beste en meest creatieve digitale concepten van Nederland en België. Onder meer bureaus, opdrachtgevers, start-ups en productiebedrijven kunnen hun beste digitale werk tot maandag 29 februari inzenden. De uitreiking vindt plaats op 21 april tijdens de SpinAwards Night in het Sieraad Amsterdam.

De SpinAwards kennen verschillende categorieën, zoals Website, Game en Mobile. Dit jaar zijn de categorieën aangescherpt. Nieuw is Digital Service Idea. De categorie voor de beste digitale service en business concepten. De Grand SpinAward is prijs voor de partij die de meeste impact heeft gehad op het digitale denken in het afgelopen jaar.

Iedereen die werk instuurt voor de SpinAwards kan deze prijs winnen. SuperHero CheeseCake had vorig jaar de primeur en won de eerste Grand SpinAward ooit. Per categorie worden maximaal drie Gouden en Zilveren SpinAwards toegekend.

Inzenden kan tot en met 29 februari. Vanaf begin maart beoordelen juryleden in het ingezonden werk op creativiteit, interactiviteit en effectiviteit. Half maart worden de nominaties bekendgemaakt en op 31 maart vindt de Inspiration Day plaats. Op deze dag kunnen de genomineerden hun werk persoonlijk toelichten aan de juryleden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond