Deel dit artikel
-

Inschrijving Rotterdamse Startersprijs begonnen

Rotterdamse starters met potentie en een goed ondernemingsplan kunnen ook dit jaar weer strijden om de Rotterdamse Startersprijs, waarvoor de inschrijvingen zijn geopend.

De winnaar van de Rotterdamse Startersprijs 2016 wint een jaar lang gratis kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw en toegang tot een ‘interessant zakelijk netwerk’. In twee rondes en een finale zullen een jury en het publiek bepalen wie de meest veelbelovende starter van regio de Rijnmond is.

Initiatiefnemer Groot Handelsgebouw riep deze prijs in 2014 in het leven om starters met veel potentie een extra duwtje in de rug te geven.

Starters kunnen zich tot 15 april aanmelden op de website Rotterdamsestartersprijs.nl. De aanmelding is gratis, de enige voorwaarden zijn dat starters na 1 maart 2014 zijn ingeschreven bij de KVK en ondernemen in de regio Rijnmond. Na sluiting van de inschrijving zal de driekoppige jury bestaande uit Marius Meurs (directeur Groot Handelsgebouw), Jolique Möller (winnaar 2015 en eigenaar Ilovefashionbloggers) en Oscar van Veen (managing partner Mangrove), zich buigen over de inzendingen. Vanaf 20 april kan er op de zes genomineerden gestemd worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond