Deel dit artikel
-

Intelligent neemt Stone IS en 1EuroHost over

Intelligent, de Belgische bedrijvengroep gespecialiseerd in hostingdiensten, neemt branchegenoten Stone Internet Services  en 1EuroHost over, bekend van de hosting van Tomorrowland en Canvas. Beide merken worden verder uitgebouwd.

Intelligent is een bedrijvengroep met onder meer Combell, Unitt, Stone IS, Easyhost en Register. De groep biedt onder meer domeinnamen, e-mail en hostingoplossingen, tot complexe hostinginfrastructuurprojecten op maat voor grote en internationale bedrijven. De groep telt meer dan 150 medewerkers.

De producten van Stone Internet Services (Stone IS) en 1EuroHost zullen na de overname uitgebreid, verfijnd en verbeterd worden.

Stone IS zal zich blijven richten op het aanbieden van IaaS-diensten en het verder uitrollen van haar zogenoemde DevOps-filosofie. Het  OnApp-platform omvat managed hostingoplossingen die volledig op maat worden gebouwd. Klanten zijn Tomorrowland, Canvas, Brussels Airlines en Ancienne Belgique. Het merk 1EuroHost zal op termijn  samengaan met Easyhost, dat gelijkaardige diensten aanbiedt.

1EuroHost specialiseert zich in het aanbieden van domeinnamen en shared webhosting.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond