Deel dit artikel
-

Investeerder Boost koopt huizensites Rabobank

Boost Labs, onderdeel van investeerder Boost Company, neemt Moviq.nl en ZoekAlleHuizen.nl van Rabobank over.

Dat maakten de partijen zojuist bekend. Hoeveel Boost Labs voor de huizensites heeft betaald, houdt het voor zich. De dertien man personeel van de huizensites van de Rabobank krijgen het aanbod mee te gaan naar de nieuwe eigenaren.

Bas van Veen van Escobar Advertising, ook betrokken bij de overname betrokken, zegt: “Het plan is de essentie van de sites te behouden. We werken nu de plannen uit en denken die over een paar weken te kunnen presenteren”. Hij noemt Wouter Gort en Toon Franssen als twee andere participanten.

Boost kwam twee weken geleden met de bank in contact en besprak de overname. Toen werd bekend dat Rabobank Nederland nog voor 1 mei zijn belangen in de sites af te willen stoten. Moviq komt voort uit een avontuur van Rabobank Nederland met Talpa.

Foto: wheatfields (cc)

Deel dit bericht

5 Reacties

Lex

Geef dan ook even aan wie er achter Boost zitten…

Rutger

tjarko

Rabo – ook weer van een probleem verlost. Hun corebusiness is gewoon hypotheken afsluiten. En huizensites zijn daarvoor slechts een channel. Dergelijke sites horen niet thuis bij een financiele partijen gedijen het beste bij een aantrekkelijk provisiemodel.  Geld ver'branden' is natuurlijk geen kunst – Goede marketing is prioriteit # 1 en kosten minimalisering een must.  BPO-Partner biedt innovatieve cost leadership in de back-office op maat. Scheelt al gauw een 'paar kadetten per hap'   

Roba

En of de rabo van een probleem af is Beetje vreemd dat over deze van belang zijnde uitspraak tegen Zuka niets te lezen valt op Emerce

Roba

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond