Deel dit artikel
-

iPhone in Nederland al uitverkocht

T-Mobile lijkt nu al door de voorraden iPhones heen te zijn. Omdat de winkels maar mondjesmaat beleverd waren, moeten consumenten 50 euro betalen om op een wachtlijst te worden gezet.

"Ik kan het nog niet definitief bevestigen dat we door onze voorraden heen zijn, maar daar lijkt het wel op," zegt T-Mobile woordvoerster Priscilla Tomasoa. "Ook bij de andere winkels is de vraag erg groot." T-Mobile verwacht volgende week alweer de volgende levering te krijgen. "Ik mag geen aantallen noemen, maar we krijgen telkens behoorlijke aantallen binnen. Kopers hoeven zeker geen weken te wachten."

De registratie van de iPhone leverde vandaag heel even problemen op, maar dat was ook het geval bij 02 in Londen. Het registratiesysteem ging ook daar onderuit, evenals in de Verenigde Staten.

De iPhone is vandaag wereldwijd gelanceerd. Ook in Zweden vormden zich lange rijen voor de TeliaSonera winkels.

In Brussel liep het vannacht nog niet storm, zo meldt Zd Net. De nachtverkoop ging daar gepaard met een grote show, waarbij Mobistar-baas Benoit Scheen onder begeleiding van bodyguards de eerste telefoons in de winkel bracht. In totaal waren er driehonderd toestellen beschikbaar. De helft daarvan ging naar een voorgeselecteerde lijst van genodigden. Slechts 150 exemplaren waren vrij te koop.

Belgische iPhone gebruikers maken melding van agressieve verkooptechnieken. Zij moesten door een haag van verkopers lopen die abonnementen verkochten. In België wordt de iPhone simlockvrij verkocht.

De iTunes Store geeft al enkele uren een foutmelding, waardoor tijdelijk geen applicaties kunnen worden opgehaald. Vanochtend waren er trouwens nog helemaal geen Apps in de Nederlandse iTunes Store verkrijgbaar.

Inmiddels heeft het iPhone Dev Team laten weten dat iPhone 3G alweer is gekraakt. De software hiervoor wordt binnenkort op het net gezet. Voor Nederlandse gebruikers nauwelijks een interessante optie omdat de iPhone alleen met een tweejarige abonnement gekocht kan worden.
 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond