Deel dit artikel
-

ISM e-Company neemt e-learning bedrijf over

Het Rotterdamse ISM eCompany, dat onder meer bouwer van de Free Record Shop-site is, heeft e-learning bedrijf NIAM-TMS uit Rijkswijk overgenomen. Een overnamesom is niet bekendgemaakt.De activiteiten van NIAM-TMS worden voortgezet onder de naam ISM Easygenerator.

Door de recente overnames van Codim Interactive Media, Ridit Business Software en NIAM-TMS is ISM eCompany naar eigen zeggen uitgegroeid tot een e-business organisatie waar 90 experts werken aan e-business en e-learning toepassingen, webapplicaties, intranet- en internetomgevingen en administratieve en logistieke backoffice-oplossingen.

“NIAM-TMS heeft de afgelopen jaren e-learning oplossingen gerealiseerd op basis van de door hun ontwikkelde EasyGenerator-suite voor onder meer Dixons, TUI Nederland, Philips, Ikea, Heineken, ECT en Cito”, aldus Karel van der Woude, managing partner ISM. “Door de combinatie van bepaalde expertise van ISM en de e-learning know-how van NIAM-TMS kunnen we nog effectievere e-learning aanbieden.”

“EasyGenerator maakt het mogelijk om informatie snel over te dragen en de resultaten te rapporteren. Hierdoor wordt kennisoverdracht meetbaar en kan het opgenomen worden als een vast onderdeel van de managementrapportage,” aldus Herre Rost van Tonningen, de directeur van ISM Easygenerator.

Deel dit bericht

3 Reacties

Jan Vermeer

Wat een gek bericht: NIAM-TMS was altijd een goede zelfstandige speler, actief in meerdere landen, kennelijk ging het niet goed meer, want anders had zo'n bedrijf hele andere stappen genomen dan overgenomen worden door een standaard internetbureau.

Boris van Schoonekerke

@ Jan Vermeer, Ja, dat is mijn idee ook, ik denk dat het businessmodel van de Easy Generator niet klopt, E-learning bestaat uit meer onderdelen dan alleen content aanmaken. Ik heb bij mijn vorige werkgever gewerkt met de software van NIAM-TMS en daar liepen we steeds tegen de grenzen aan dat het moeilijk gebruikt kan worden in de andere software omgevingen. Het is daarom bij een, duur betaalde, pilot gebleven. Wat zou er met de buitenlandse vestigingen zijn gebeurd? Boris

x

Jullie hebben beiden gelijk.De buitenlandse vestigingen zijn al eerder opgeheven.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond