Deel dit artikel
-

Joris van Heukelom en Sebastiaan Hooft naar Rockstart

Joris van Heukelom en Sebastiaan Hooft worden ‘experts in residence’ bij Rockstart Accelerator, de nieuwe startup-incubator van Oscar Kneppers. Ook is een groot aantal externe adviseurs aangetrokken.

Joris van Heukelom, partner in MakerStreet en voormalig CEO van Sanoma Digital, gaat bij Rockstart ondernemers begeleiden op het gebied van productontwikkeling, het uitwerken van de ideale pitch en slimme ‘to-market’-strategieën. Sebastiaan Hooft, medeoprichter van een van de grootste online retail sites voor hardware Central Point, wordt ‘entrepreneur in residence’ bij Rockstart.

De taak van de expert en entrepreneur in residence is het begeleiden van de startupteams tijdens kantoortijden. De twee zullen dagelijks beschikbaar zijn voor het beantwoorden van vragen en het meedenken over oplossingen voor online-, retail- , management-, en vele andere vraagstukken. Dat gebeurt vanuit het hoofdkantoor van Rockstart Accelerator in Amsterdam. Van hieruit zal aan tien nieuwe, startende ondernemingen alle denkbare steun gegeven worden om internationaal door te breken.

Ook is een aantal adviseurs aangetrokken, onder wie Werner Vogels (CTO en VP van Amazon.com), serial ondernemer John Mullins, Alex Barrera (CEO en oprichter van Press 42), Raj Singh (Entrepreneur in Residence bij SRI International), Kave Kochbeck (voormalig CTO van Friendster), Lisa Gansky-(Ofoto) en Patrick Vlaskovits, auteur over ‘customer development’.

De eerste tien startups in het Rockstart Accelerator-programma starten op 22 maart 2012.

Deel dit bericht

1 Reacties

René

Kan iemand mij uitleggen hoe het verdienmodel er hierbij uitziet?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond