Deel dit artikel
-

Jumbo bouwt afhaalpunten dicht bij AH

Jumbo komt in elk geval met vijf afhaalpunten. Twee daarvan staan in de directe nabijheid van een AH Pick Up Point, zo blijkt uit onderzoek van Levensmiddelenkrant.

Jumbo werkt momenteel aan de bouw van vijf afhaallocaties in Tilburg, Waalwijk, Utrecht, Schiedam en Son en Breugel. In Waalwijk komt de Jumbo PUP in een gedeelte van een Bruynzeel-keukenwinkel. In Utrecht komt een afhaalpunt bij de Jumbo-winkel aan de Franciscusdreef. Ook bij een supermarkt in Schiedam laat Jumbo een afhaalpunt bouwen.

Dat twee afhaalpunten vlakbij een Albert Heijn Pick Up Point komen is geen strategie, zegt CFO Ton van Veen. ‘We gaan uit van eigen kracht.’

Jumbo laat bij de presentatie van de halfjaarcijfers in augustus weten dat het in laatste kwartaal van 2014 wil starten met haar e-commerce activiteiten. Klanten kunnen vanaf dat moment online boodschappen doen en deze afhalen in diverse Jumbo-winkels en bij stand-alone pick-up-points. ‘Online winkelen bij Jumbo wordt net zo bijzonder als boodschappen doen in de Jumbo-winkels en Jumbo Foodmarkt’, beloofde CEO Frits van Eerd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond