Deel dit artikel
-

Karin Schut nieuwe directeur VINEX

Karin Schut is aangesteld als nieuwe directeur van VINEX, de organisatie achter Nederlands Online Bereiksonderzoek NOBO.

Als directeur VINEX zal Schut het team aansturen en de voortgang van het onderzoek bewaken. De eerste prioriteit is het borgen en ontwikkelen van NOBO. Dit initiatief ging na lange tijd denken en bouwen van start. NOBO staat voor Nederlands Online Bereiks Onderzoek. Dat moet dagelijks bereikcijfers geven, data waarmee uitgevers, adverteerders en hun bureaus campagnes ijken.

VINEX-bestuursvoorzitter Joris van Lierop over de nieuwe aanstelling: “Er is veel werk aan de winkel, zowel operationeel als bestuurlijk. Ik ben daarom zeer verheugd dat Karin Schut is aangetrokken. Zij kent de materie door en door en is thuis in het ingewikkelde speelveld.”

Bereikcijfers over januari 2017 laten zien dat Marktplaats.nl de grootste is in Nederland qua bereik. 52 procent van de Nederlanders (6+) kwamen minimaal een keer op de site of in de app. De top-3 wordt gecompleteerd door NU.nl (44%) en NOS (39%).

De top 20:

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond