Deel dit artikel
-

Klassieke streamingdienst Primephonic start in september

Primephonic heet de nieuwe Nederlandse streamingdienst die in september van start moet gaan. Boegbeelden zijn dirigent Dominic Seldis (Koninklijk Concertgebouworkest, Maestro) en Thomas Steffens.

‘Wij willen klassieke muziek in de beste geluidskwaliteit met uitgebreide achtergrondinformatie, een eerlijk betaalmodel en de beste collectie binnen streaming populair make,’ zegt Steffens tegen vakblad Entertainment Business.

Wereldwijd is klassieke muziek goed voor vijf procent van alle muziekconsumptie. Bij streaming is dit slechts één procent. Dus denkt Primephonic dat er behoefte is aan een apart platform. Ook wil Primephonic redelijke vergoedingen uitbetalen. ‘Qua uitbetaling gaan we niet voor de hoeveelheid streams, maar hoelang de muziek is gestreamd.’

Deel dit bericht

6 Reacties

MC Rooijakkers

Ik kan geen zoekfunctie vinden bij Primephonic.
Dan wil ik, ook na 14 dagen proeftijd geen abonnement.
Hoe moet ik me uitschrijven?

Louis vuijst

Hoe krijg ik primephoneop mijn tablet.
Is dat gratis? En als dit niet zo is, wat kost dit dan? Is er ook een proeftijd?
En hoe kan dat eventueel weer opzeggen?
Met vr.gr. L.c.vuijst
Logevu@hotmail.com

Joke

Hoe kan ik primephonic via mijn Sonos beluisteren?

Annet

Ik krijg de muziek niet afgespeeld op mijn Bose Wave Soundtouch. Bij Spotify krijg ik die meteen te zien en kan ik daar ook meteen verbinding mee maken.

Rudolf Bijleveld

Hoe koppel ik Primephonic aan mijn Sonos?

Jan Maassen

Primephonic platina 14 dagen op proef beluisterd. Fantastisch geluid en gemakkelijk streamen via iPad, smartphone en computer. Zojuist een jaarabonnement afgesloten. Puur genieten.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond