Deel dit artikel
-

Kleinste en meest betaalbare Surface

Naast de Surface Pro, Surface Book, Surface Laptop, Surface Studio en Surface Hub is de Surface Go de volgende toevoeging aan de Surface-familie in Nederland.

De Surface Go wordt aangestuurd door de zevende generatie Intel processor, de Intel Pentium Gold Processor 4415Y, waardoor je volwaardige versie van Windows 10 kunt draaien.

De Surface Go is beschikbaar in twee configuraties. De versie met 64GB opslag en 4GB RAM is voor consumenten verkrijgbaar vanaf de adviesprijs 449 euro. Je krijgt dan Windows 10 Home S met de mogelijkheid om gratis te switchen naar Windows 10 Home via de Microsoft Store. Voor zakelijke klanten is de adviesprijs 499 euro. Hierbij is Windows 10 Pro voorgeïnstalleerd.

De versie met 128GB opslag en 8GB RAM is voor consumenten met Windows 10 Home S verkrijgbaar voor de adviesprijs vanaf 599 euro. Voor zakelijke gebruikers geldt een prijs van 649 euro.

De Type Cover is in het zwart verkrijgbaar vanaf 99,99 euro. De Signature Type Cover met luxe Alcantara-stoffering kost 129 euro in de kleuren bordeauxrood, platina en kobaltblauw.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond