Deel dit artikel
-

Ook KLM met internet aan boord

KLM en Air France gaan samen met Panasonic een inflight service voor mobiel dataverkeer op hun langeafstandsvluchten aanbieden. De testfase start begin 2013.

Passagiers kunnen sms-berichten en e-mails versturen, surfen op het internet en uiteindelijk komen er ook via live-uitzendingen van tv-programma’s. Op de speciaal ontworpen inflight website worden uiteenlopende diensten gratis aangeboden, waaronder het laatste nieuws, tv-zenders en relevante informatie over de luchtvaartmaatschappij en de bestemming.

De dienst wordt volgend jaar getest tijdens vluchten met twee Boeing 777-300’s, een van elke luchtvaartmaatschappij. Passagiers kunnen dan tegen een vast tarief gebruikmaken van internet via hun smartphone, laptop of tablet met WiFi.

Daarnaast kunnen ze hun mobiele telefoon gebruiken voor dataverkeer, ongeacht hun reisklasse. “Wij vragen de klanten om feedback te geven, hun verwachtingen te delen en suggesties te doen om de nieuwe service te verbeteren”, laat KLM weten.

Diverse luchtvaartmaatschappijen bieden al internet- en beldiensten aan boord, in de VS is internettoegang al bijna standaard op vluchten van de oost- naar de westkunst en vice versa.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond