Deel dit artikel
-

KLM lanceert nog een AR-toepassing

KLM heeft een AR-toepassing gemaakt voor gebruik op Facebook om naar eigen zeggen het wachten op de luchthaven te veraangenamen. Tune into your Travel moet de gebruiker in de reisstemming brengen.

Iedereen die Facebook op hun mobiele telefoon toegang heeft gegeven tot hun camera kan gebruikmaken van KLM’s nieuwste AR-toepassing. Met de camera aan de achterkant kunnen gebruikers verschillende reislandschappen verkennen en geanimeerde karakters volgen die op het ritme van de muziek bewegen. Bij het openen van de camera aan de voorkant, kunnen ze gebruik maken van een gezichtsfilter, waarmee ze kunnen interacteren met beelden, muziek en geluidseffecten die door fysieke bewegingen worden geactiveerd.

Informatie over of sfeerimpressies van reisbestemmingen worden niet gegeven – KLM legt een getekende laag over de omgeving van de gebruiker waardoor het geheel eerder aandoet als een tekenfilm dan als een reiskanaal, zoals KLM Tune into your Travel zelf noemt.

Eerder lanceerde KLM een AR-handbagagecheck in de KLM-app en op Messenger, is Tune into your Travel een volgende stap in het AR-aanbod van KLM. Het is op Messenger te vinden onder fun stuff.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond