Deel dit artikel
-

Knab stapt in online hypotheekadvies

Na drie maanden testen introduceert online bank Knab een ‘bol.com voor hypotheken’. 28 hypotheekverstrekkers doen mee.

Knab richt zich met online hypotheekadvies op starters, doorstromers en zzp’ers. Voor Knab Hypotheken werkt men samen met eyeOpen.nl, waarbij eyeOpen het advies voor zijn rekening neemt. Voor een compleet online advies wordt 1.300 euro gerekend.

Omdat de keuze voor het beste hypotheekproduct erg afhankelijk is van de situatie van de klant, heeft Knab geen eigen hypotheekproduct willen ontwikkelen. De bank wil juist zoveel mogelijk keuze bieden.

Knab Hypotheken komt voort uit het zogenoemde Knab Lab. Drie maanden lang heeft men de dienstverlening met gebruikers getest. Onder meer werd op veler verzoek een renteverlengingsstool toegevoegd. Daarmee kunnen klanten bepalen of het wellicht voordeliger is om bij het aflopen van de rentevaste periode over te stappen naar een andere aanbieder.

In de toekomst zal men nog meer diensten ontwikkelen waarbij niet automatisch een Knab product wordt aangeboden.

Deel dit bericht

2 Reacties

Jacques Peters

Ik hoop dat Knab met EyeOpen de mensen echt van goed advies gaan voorzien. Daarmee de expert, de deskundige wordt waar mensen dan ook graag naar luisteren. Gewoon echt helpen. Zo vaak sluit je geen hypotheek af.

Peter van der zwaan

Wat is de toegevoegde waarde van KNAB in de samenwerking met EyeOpen? ik ben Knab Klant maar was voor dit nieuws al in contact met EyeOpen. Daar kost het evenveel als via Knab. Beide zijn gelieerd aan Aegon trouwens. Het wordt pas interessant als de lead via KNAB bij EyeOpen een korting oplevert

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond