Deel dit artikel
-

KPN introduceert Begin Gemist

KPN rolt gefaseerd een nieuwe tv-dienst uit genaamd Begin Gemist. Daarmee kunnen klanten met Interactieve TV van KPN met één druk op de knop een uitzending opnieuw starten als ze later zijn ‘binnengevallen’. Het telecombedrijf gaat wel geld vragen voor de dienst.

De nieuwe extra dienst is gratis voor programma’s op de zenders Nederland 1, 2 en 3. Voor de commerciële zenders RTL 4, 5, 7 en 8, SBS, Veronica en Net5 is de dienst evenwel betaald. In samenwerking met tv-zenders wordt bepaald welke programma’s opnieuw kunnen beginnen en als er betaald moet worden hoeveel dit is. Met andere woorden: KPN gaat die inkomsten verdelen. De programma’s zijn te herkennen aan het Begin Gemist-icoon in de elektronische programmagids (EPG) van Interactieve TV.

Begin Gemist wordt vanaf 28 oktober in fases beschikbaar voor klanten met Interactieve TV. Dit gaat totaal vijf maanden duren. In deze periode zijn alle klanten automatisch overgezet naar nieuwe software of hebben ze een aanbod gehad om hun tv-ontvangers om te ruilen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond